Geniale truc van Jennifer Garner om boter zachter te maken heeft ’t hele internet geïnspireerd

Persoonlijk vind ik bakken nogal therapeutisch. Het is moeilijk te zeggen of het een proces is dat leuker is, of dat het ’t in het eindresultaat graaft.

Bakken vereist echter ook een zekere mate van planning – en het kost tijd. Sommige ingrediënten moeten vooraf worden gepland – en het verzachten van boter is een goed voorbeeld daarvan.

Maar met onze drukke dag – het heden van vandaag, hebben weinig mensen tijd om alles te onthouden. Gelukkig, volgens actrice Jennifer Garner tenminste, is er een extra oplossing om ‘niet-verzachte’ boter te verzachten, heel snel!

Boter is een belangrijk ingrediënt bij zowel koken als bakken. Maar wanneer een recept zachte boter vraagt ​​en je geen tijd hebt om vooruit te plannen, wat doe je dan?

Mensen zijn dit raadsel al lang tegengekomen en hebben hun toevlucht gezocht tot een aantal onconventionele manieren om het probleem op te lossen.

Ze kunnen de boter naast een hete oven plaatsen, in de magnetron zetten of zelfs onder de pit houden – maar laten we eerlijk zijn, geen van deze is ideaal.

Ster van ’13 Going on 30 ‘Jennifer Garner heeft echter een eenvoudige, briljante tactiek om te delen met de wereld.

Lees op de volgende pagina wat haar geheime truc is! Kende jij het al?

Reacties