Hij gebruikt een glas warm water en een klontje boter. De reden hiervoor? Zo handig!

Op een luie zondagmiddag lekker taartjes bakken en koekjes kneden. Niet is gezelliger dan samen stiekem te snoepen van het deeg en halverwege een kijkje te nemen in de oven hoe het ervoor staat. Een ding die je zeker op je boodschappenlijstje moet hebben staan voor het bakproces is boter. Helaas is de boter soms keihard als het uit de supermarkt komt, en het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. Naast dat je ingrediƫnten precies goed afgemeten moeten worden, moet ook de boter op kamertemperatuur zijn. Hoe sneller je kan bakken, hoe eerder je kan genieten van je creatie. Wij hebben de oplossing voor jou!

boter in glas

In onderstaande video zie je hoe je het probleem kan oplossen.

Het enige wat je dus hoeft te doen is een glas vullen met warm water. Dit laat je 1 minuut staan en droog je daarna af. Volgens leg je de boter op een bord en plaats je het glas ondersteboven op het bord. Een kind kan de was doen!
Deze tip is geweldig, want als je de boter in de magnetron zou doen, dan wordt het gerecht te warm

Tag iedereen die veel bakt en deze tip goed kan gebruiken.

Reacties