Dit zijn de meest betaalbare restaurants met een Michelinster ter wereld

Eten bij een restaurant met een Michelinster is niet voor iedereen weggelegd zou je zeggen.. Maar er zijn serieus een aantal sterrenrestaurants die helemaal niet zo prijzig zijn. Hier kan iedereen op een mooie avond zijn liefde mee naar toe nemen, zonder dat je daarna blut bent. Er zijn zelfs twee betaalbare restaurants met een ster in ons eigen kikkerlandje te vinden!

Voor de goedkoopste moet je in Singepore zijn. Daar kan je voor €1,88 een Liao Fan Honk Kong Soya Sauce Chicken Rice en Noodle bestellen á la carte. De rij waar je in moet staan om het voorgeschoteld te krijgen, is het uiteindelijk meer dan waard. Sowieso is een reisje door Azië geen gek idee. De acht goedkoopste restaurants zijn in het Oosterse continent te vinden.

De goedkoopste in Nederland vind je in Winterswijk. Op plaats 28 prijkt de Strandlodge. Bij het restaurant is het diner misschien prijziger, maar als je er wilt lunchen hoeft dat niet de hoofdprijs te kosten. Voor €27,50 krijg je een lunchmenu voorgeschoteld. Het andere Nederlandse restaurant op de lijst is in de hoofdstad te vinden. Bij het Amsterdamse Sinne op de ceintuurbaan kost een lunchmenu je €39.

Wil je de gehele lijst met 50 betaalbare Michelinster restaurants zien? Neem dan hier een kijkje!

Reacties