Haar dove dochter staat bij de kassa, wat de medewerkster doet? Prachtig!

Dit is Cynthia Walker. Een 22-jarige meid die nog nooit bij een kassa zelf eten heeft kunnen bestellen zonder dat mensen haar aanstaarden.

Ze werd namelijk geboren het met Charge syndroom. Het charge syndroom zorgt voor beschadigingen aan het oor, gezichtsvermogen en hartafwijkingen.. Een vreselijke ziekte waar slechts 1 op de 10.000 last van heeft. Cynthia heeft dus enorme pech gehad. Binnen een paar jaar leren ze vloeiend gebarentaal, op die manier kreeg zij haar leven weer op de rit.

doof-800x420

Een tijdje geleden bezochten Cynthia en haar moeder een fastfoodrestaurant, en de manier waarop ze werden geholpen wekte verbazing. De medewerkster begon in gebarentaal te communiceren. “Taylor begroette ons met een grote glimlach en enthousiasme. “Mijn dochter was ontzettend verrast en blij.” Aldus Cynthia’s moeder.

Het verhaal gaat nu de hele wereld over, het is al meer dan 15.000 keer gedeeld! Bekijk de prachtige video hieronder en let op haar reactie.. Ik kreeg er werkelijk kippenvel van! Vergeet deze video niet te delen met vrienden en familie, ze zullen er van genieten!

Reacties