Haar kids aten vaak rijstwafels tot ze HIER achterkwam.. Alle ouders moeten dit lezen!

Je hebt 2 type mensen, de mensen die gek zijn op rijstwafels en de mensen die ze niet te hachelen vinden. Ik vind ze best lekker, met kaas of pindakaas. Prima tussendoortje zou je zeggen! Maar uit nieuw onderzoek blijkt dat rijstwafels alles behalve gezond zijn voor kinderen die in de groei zitten..

Ze bevatten namelijk kleine hoeveelheden Arsenicum. Dit is al lang bekend maar sinds kort weten we pas wat het met het lichaam doet. Een beetje is niet schadelijk maar als je het vaak eet is het alles behalve gezond!

Kleine kids kunnen die hoeveelheden Arsenicum in het lichaam niet aan en dit kan leiden tot heel erg veel verschillende klachten. Leverziekte, diabetes en neurologische ziektes onder andere. In Amerika wordt het al jaren verplicht op de verpakking gezet. Er staat onder andere op dat je het niet moet geven aan kinderen onder de 6. Maar hier in Nederland doen we alsof er niks aan de hand is, tijd voor verandering dus! Kijk op de volgende pagina wat nog meer schadelijke producten zijn!

Er zit dus Arsenicum in rijstwafels, maar dit is niet het enige product dat Arsenicum bevat. Wij hebben ze eventjes op een rijtje gezet zodat je voortaan de keuze kunt maken. Je moet ook uitkijken voor ontbijtgranen die gepofte rijst bevatten. Check het pak en de ingredienten dus altijd even.

Maar ook bijvoorbeeld al die ‘gezonde’ repen. Zo gezond zijn de meeste dus niet..
Deel dit met jouw vrienden en familie en tag de mensen met kleine kids, dit zou iedereen moeten weten aangezien de overheid niks doet!

Reacties