Heb jij jouw telefoon op jouw nachtkastje liggen s’nachts? Dit is de reden dat je dat beter niet kunt doen!

Wij van Viral Food geven naast de leukste ideeën ook vaak handige en belangrijke tips. Deze tip vonden we zo belangrijk dat we hem even wilden delen.

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon en veel van ons zitten de hele dag ermee te internetten, chatten of bellen. Toch zijn behoorlijk veel mobiele telefoons slecht voor de gezondheid! Er is namleijk een onderzoek gedaan door het Weizmann Instituut voor Wetenschap en die concludeerden dat heel veel telefoons een straling afgeven die slecht is voor de hersenen en daarnaast ook kanker kunnen veroorzaken.

Op de volgende pagina’s lees je welke telefoons de meeste straling afgeven en welke de minste. Misschien zit jouw telefoon er wel tussen?

Telefoons die de meeste staling (SAR) afgeven:

Telefoons die de minste straling (SAR) afgeven:

Het is dus belangrijk om een telefoon te kiezen die een laag SAR heeft. Daarnaast is het verstandig om niet de hele dag met jouw mobiele telefoon aan het oor te lopen en zeker niet te slapen naast je mobiele telefoon. Gebruik je hem als wekker? Leg de telefoon dan aan de andere kant van de slaapkamer of koop een normale wekker!

Zorg dat iedereen op de hoogte is en deel dit artikel met je vrienden en vriendinnen!

Reacties