Heerlijke wrap met heksenkaas, rucola, rosbief en pijnboompitten? DEZE en nog veel meer wrap recepten!

Normaal gesproken worden wraps gebruikt om een Mexicaanse burrito te maken. Toch zijn wraps eigenlijk heel veelzijdig en kunnen ze ook als broodvervanger gebruikt worden. Je kunt ze beleggen met allerlei lekkere dingen en ze zijn erg makkelijk om mee te nemen onderweg. Bekijk hieronder een aantal lekkere recepten!

Een wrap gevuld met heksenkaas, rosbief, rucola en geroosterde pijnboompitten is misschien niet een combinatie die je verwacht, maar deze wrap is een regelrechte hit op verjaardagsfeestjes!

Bijna iedereen kent wel het populaire broodje carpaccio met parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Maar wist jij dat deze combinatie op een wrap ook erg lekker is! Hij is erg makkelijk te maken. Het enige dat je nodig hebt is carpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitjes en veldsla. Doe dit alles op een wrap en klaar ben je!

De ontbijtwrap worden ook steeds populairder. Je maakt deze door wat kaas, ham, spinazie, ei en sla op je wrap te doen. Het makkelijkste aan deze wraps is dat je ze ’s avonds al kunt maken!

De oude bekende wrap met avocado, zalm en roomkaas doet het altijd erg goed! Deze wrapcombinatie staat bijna ieder feestje op tafel!

Bekijk op de volgende pagina al onze bijzondere en unieke wrap recepten en laat je inspireren! 🙂

Reacties