Heinz ketchup is verbannen! En DIT zijn 3 hoofd redenen waarom je het altijd moet vermijden

Het doel van het onderstaand filmpje is om informatie over Heinz ketchup te geven. Daarnaast onze mening over het eten van de ketchup.

Deze ketchup is inmiddels verboden in Israël, vanwege het feit dat het een te laag gehalte aan tomaat heeft, het kan zelfs niet eens meer worden beschouwd als ketchup!

Toch geven we je nog drie redenen om te stoppen of verminderen met het kopen van de ketchup: (de keuze is aan jezelf natuurlijk)

Het heeft geen voedingswaarde

Deze ketchup heeft geen voedingsstoffen, geen eiwitten, vitaminen, vezels, of mineralen. Het bevat een kleine hoeveelheid tomatenpuree wat een bijna te verwaarlozen gekookt lycopeengehalte bevat. Het is eigenlijk gebaseerd op genetisch gemanipuleerde groentes, suiker, en chemicaliën.

Heinz ketchup bevat een hoog gehalte aan mais siroop ( corn syrup ) en wordt gemaakt van genetisch gemanipuleerd maïs. Artsen beweren dat de regelmatige consumptie hiervan het risico op obesitas, hart-en vaatziekten en diabetes verhoogt. Een recent onderzoek heeft ook laten zien dat deze siroop overvloedige hoeveel kwik bevat, een giftig stofje wat zeer ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.

Het bevat suiker en gedistilleerde azijn

Deze ketchup bevat suiker en gedistilleerde azijn, en elke portie, of een eetlepel, heeft 4 gram suiker, dat is heel veel.

Anderzijds is het gedestilleerde azijn ook gemaakt van genetisch gemodificeerde maïs, behandeld met giftige chemicaliën en pesticiden.

Bovendien heeft het ook hoog suikergehalte, die ook genetisch is gemodificeerd.

De consumptie van grote hoeveelheden suiker, zonder enige andere voedingsstoffen en vezels, kan je bloedsuikerspiegel drastisch verhogen en leiden tot lever en alvleesklier schade.

DEEL dit filmpje alsjeblieft verder want dit is iets wat weinig mensen nog weten.

https://www.youtube.com/watch?v=n-JiuLOFlXE

Reacties