HEY Kaasliefhebber.. Dit is de kaas die het allerbeste past bij jouw sterrenbeeld!

Jouw sterrenbeeld bepaalt jouw kaas!
Heel veel mensen zijn dol op kaas. Wist jij dat er in Nederland meer dan 650 miljoen kilo kaas geproduceerd? We zijn daarmee een van de grootste kaas exporteurs ter wereld. Nieuwsgierig hoeveel kaas we zelf eten? Dat is -hou je vast- 19.1 kilo per persoon per jaar! We zijn dus absoluut geen kleinverbruikers.

Tijd om eens te kijken welke kaas echt bij jou past.

Waterman – chaumes
De Waterman is een echte rebel en juist daarom is chaumes de perfecte kaas. Door de mengeling van zoet en zout is deze kaassoort ook een rebel in het schap. Probeer het eens op een cracker met cacaopoeder en frambozen.

Vissen – Supreme
Vissen zijn echte softies. Ze houden dan ook van een zachte kaas. De supreme is daarvoor echt perfect. Deze variant is zacht met een nootachtige smaak. Leg er zelf nog wat walnoten en honing op en het is smullen geblazen!

Ram – Esquirrou
Rammen zijn echte harde werkers en voor de kaassoort die voor de Ram voorbestemd is, is dat ook het geval. Esquirrou moet negentig dagen rijpen en onderwijl vaak gepoetst en gedraaid worden. Hard werken voor de perfecte kaas.

Stier – Saint André
Voor een stier moet je het allemaal niet te moeilijk maken. Less is more, is hun levensmotto. Saint André is simpel, romig en heerlijk van smaak. Stieren zullen hier op en top van genieten!
Bekijk de andere sterrenbeelden op de volgende pagina!

Reacties