Hielkloven zijn verleden tijd met dít goedkope product dat jij al in je keuken hebt staan!

Dit is een productief en goedkoop product tegen hielkloven!
Hielkloven kunnen erg vervelend zijn. Ze doen pijn, je blijft haken aan alles waardoor ze kunnen scheuren. Daarnaast zijn ze niet mooi. Je wilt er natuurlijk graag vanaf zodat je deze zomer lekker je sandalen aan kunt doen zonder je te schamen voor je voeten.

Vanaf dit moment geen schuurpapiervoeten voor jou!

Maizena

Er zijn middeltjes die erg simpel zijn, maar heel goed werken. Je hoeft dan ook geen dure middeltjes of apparaten te kopen wanneer je dit product in de keuken hebt staan. Het product waar we het over hebben is maïzena. Dit poeder werkt effectief tegen nare kloofjes en is ook nog eens makkelijk in gebruik.

Slapen

Maïzena gebruik je als volgt. Poeder je voeten voor je gaat slapen helemaal in en zorg dat er een goed laagje op zit. Vervolgens doe je hier je sok overeen en ga je slapen. Spoel ’s ochtends de maïzena eraf en je zult zien dat je voet helemaal geneest. In de zomer zul je Csupergladde voeten hebben. Heb je last van heel diepe kloven? Dan is het handig om je voeten eerst te vijlen door een speciale voetvijl te gebruiken. Gebruik de maïzena zoals hierboven staat beschreven en het zal perfect werken!

Reacties