Hij bedekt een bierblikje met spek en gehakt. Het resultaat is TE LEKKER voor woorden!

Hamburgers, spek, kaas en bier. Misschien niet de meest gezonde combinatie, maar klinkt het niet te lekker voor woorden?

Je hamburgers klaarmaken op onderstaande manier is zo gek dat het geweldig is. Wanneer hij zijn bierblikje bedekte met gehakt en spek dacht ik dat hij gek was geworden, maar het blijkt een geweldig idee te zijn! En erg verstandig van hem dat hij het blikje toch niet op de gril had gelegd.

Het resultaat van dit recept zorgt ervoor dat ik wil eten! Iedereen die van een goeie barbecue houd moet dit proberen!

1. Begin met het gehakt te rollen in ballen. Daarna pak je een bierblikje en druk je het blikje op de bal. Vervolgens vorm je het gehakt om het blikje heen.

2. “Lijm” twee plakje spek om het gehakt.

Bekijk op de volgende pagina hoe het eindresultaat er uit ziet, inclusief video!

3. Verwijder nu het bierblikje.

4. Vul je hamburger nu met bijvoorbeeld uitjes en paprika, het mag alles zijn wat je lekker vind.

5. VERGEET ABSOLUUT NIET om je favoriete kaas en sauzen toe te voegen.

6. Leg m’ op de barbecue, sluit de deksel en laat de hamburger eronder voor ongeveer een uur. (Hangt van de temp. af dus houd het wel in de gaten).

7. Ziet dit er niet te lekker uit? We noemen dit de hamburgerbom. Serveer en geniet!

Reacties