Hij wikkelt een bierblikje in met spek en gehakt. Het resultaat? ZO lekker!

Spek, hamburgers, kaas en bier. Misschien niet de meest gezonde combinatie, maar klinkt het niet lekker om dit eens te proberen?

Geloof me, toen hij dit bierblikje inwikkelde met gehakt en spek dacht ik dat hij gek geworden was, maar toen ik het eindresultaat zag was ik verkocht! Alleen al kijken naar deze maaltijd maakt me hongerig. Iedereen die een barbecue heeft kan dit gemakkelijk maken. Extra leuk om te maken voor als je gasten op bezoek krijgt tijdens een warme lente- of zomerdag.

Hieronder staat precies uitgelegd hoe je dit maakt, je hebt niet veel ingrediënten nodig en als je het goed aanpakt is het eigenlijk zo gemaakt.

Schermafbeelding-2016-08-10-om-11.10.27

Vervolgens pak je een (bier)blikje en rol je het gehakt om het blikje heen. Vervolgens wikkel je het spek om het gehakt heen en verwijder je het blikje. Vul de ‘potjes’ nu met gebakken ui en pepers (of iets anders wat jij lekker vindt). Vergeet niet om je favoriete kaas en barbecuesaus toe te voegen.

Leg ze op de grill, sluit de deksel en laat de hamburgers er ongeveer een uurtje op liggen. Bekijk het eindresultaat in de video hieronder en vergeet dit overheerlijke recept niet te delen met je vrienden op Facebook zodat nog meer mensen deze zomer kunnen genieten van dit overheerlijke barbecue recept.

Reacties