Hoe je op natuurlijke wijze van psoriasis, eczeem en acne af kunt komen

Dit artikel komt van leefspiritueel.nu

Psoriasis is een huidaandoening die wordt veroorzaakt door een defect immuunsysteem.

Veel artsen en dermatologen beweren dat psoriasis een ongeneeslijke chronische aandoening is waar je nooit helemaal vanaf zult komen. Uit mijn ervaring is dit maar deels waar. Het is namelijk wél volledig te genezen door je immuunsysteem te resetten of te boosten. Maar omdat het een chronische aandoening is, kan het zijn dat als je weer ongezonder leeft het (lichtelijk) terugkomt, door bepaalde triggers. Gelukkig kun je het immuunsysteem dan weer opnieuw boosten en zo van je huidaandoening afkomen!

Mijn naam is Sharon Visschers en hieronder vind je tips en adviezen (die mij van mijn psoriasis af hebben geholpen) waarmee op NATUURLIJKE wijze het immuunsysteem wordt gereset/geboost en zo de kern van deze huidproblemen worden aangepakt. Daarnaast geef ik adviezen hoe je de huidproblemen het best kan verzorgen en behandelen voor directe verbetering en je lichaam te helpen bij genezingsproces. Dit is zeker niet de enige of de perfecte manier voor elke huidaandoening maar er staan voor iedereen die hier last van heeft bruikbare tips bij. Het is belangrijk om hierin een balans te vinden en manieren te zoeken die voor jou werken.

Het is belangrijk om zo veel mogelijk van deze tips en adviezen in jouw leven te integreren als ROUTINES en GEWOONTES. Hoe meer je van deze dingen toepast, hoe beter de resultaten zullen zijn.

1. STOP met jezelf te vergiftigen
De eerste stap is ook meteen de zwaarste stap van alles! Maar het is ook meteen de stap waar de aandoening in jouw lichaam waarschijnlijk mee is ontstaan/getriggerd. Stop met ROKEN en DRINKEN en gebruik geen DRUGS. Als je dit niet kan of wil is er nog steeds een mogelijkheid om van je huidaandoening af te komen. Stop dan TIJDELIJK (op zijn minst een maand) terwijl je de rest van de stappen toepast.

Bekijk de andere aanpassingen op de volgende pagina!

Reacties