HUH waarschijnlijk bewaar je, je pot pindakaas al je hele leven verkeerd!

Niks is simpeler dan een broodje pindakaas. Het is het favoriete ontbijtje van veel Nederlanders en natuurlijk hartstikke lekker. Maar hoe bewaar jij die pot pindakaas? Vast niet zoals het eigenlijk moet. Lees snel verder!

Wat blijkt nou? Je moet de pindakaaspot ondersteboven bewaren in je keukenkastje. Zo blijven de oliën zich door de hele inhoud van de pot bewegen en hoef je dus ook niet in die pot te roeren om het goed te mengen.

Wat een handige tip he? Ga je, je pot pindakaas voortaan ook zo bewaren?

Wist je dat je met de pot pindakaas ook andere dingen nog kan doen? Lees snel verder wat!

Aziatische dressing
Giet een beetje sojasaus, limoensap en sesamolie in je lege pindakaas pot en roer het goed door elkaar. Je hebt nu een heerlijke dressing voor je noodles of rijst.

Pindakaas hot chocolate milk
Op deze koude winterse dagen is niets fijner dan met een beker warme chocolademelk op de bank te hangen. Je kan je chocolademelk veel specialer maken door een pindakaas chocolademelk ervan te maken. Speel voor eigen Starbucks! Vul je lege pindakaaspot met warme melk, cacao en een klein beetje suiker en draai de deksel er goed op. Vervolgens schud je de pot een aantal keren heel hard en kan je genieten van je eigen mixje.

Ben jij ook zo enthousiast geworden van deze tips en ga jij ze ook proberen? Laat het ViralFood weten.

Reacties