Iedereen is in de ban van DEZE spaghetti en als je hem proeft ben jij ook om!

Deze heerlijke romige spaghetti is de lekkerste spaghetti die ik persoonlijk ken. Geen gehakt, tomatensaus en basilicum, dit is spaghetti van een nieuw niveau!

spaghetti-

Welke ingrediënten heb je nodig?
350 gram spaghetti
2 eetlepels olijfolie
3 teentjes knoflook
180 ml slagroom
180 ml kippenbouillon
30 gram mozzarella
30 gram parmezaanse kaas
Zout en Peper
2 eetlepels verse peterselie

Hoe maak je deze lekkernij?
Breng een ruime pan met water aan de kook met een beetje zout. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta uitlekken maar bewaar 1 kopje met het kookwater. Verhit ondertussen olie in een grote koekenpan en pers hierin de knoflook. Bak ongeveer 1 minuut en voeg dan de slagroom, kippenbouillon en een half kopje pastawater toe. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door elkaar. Laat pruttelen tot de saus iets minder waterig is. Haal van de warmtebron en voeg de kazen toe. Blijf constant roeren en voeg steeds een beetje pastawater toe. Kruid met zout, peper en de peterselie. Eet smakelijk!

Bekijk hieronder nog een filmpje hoe je stap voor stap deze spaghetti maakt!

Reacties