IELLL man neemt hap van dode kikker in sla!

Soms hoor je van die aparte dingen, maar het zal je zelf maar eens overkomen. Stel je de volgende situatie eens voor: je bestelt een salade en bent ervan aan het genieten. Dan neem je een hapje en voelt plotseling iets vies op je tong. Je kijkt en ziet ineens een dode kikker. Dit overkwam Ingmar Coesel (26) uit Rotterdam. “Zo vies”, zegt hij. “Ik voel me nog steeds ellendig.”

Coesel ging zaterdagavond even snel wat eten bij pizzaketen Happy Italy op de Bergweg in Rotterdam-Noord. Daarna moest hij werken. Bij het eten van zijn Caesar salade kreeg hij de schrik van zijn leven. Hij hapte in iets dat raar voelde. Toen hij keek, zag hij dat het een dode kikker was. ,,Ik ging gelijk over m’n nek”, zegt de man. “Dat was zo vies. En ook vandaag voel ik me nog steeds ellendig.”


privé foto van de kikker in de salade van Ingmar Coesel .

Ingmar is totaal niet te spreken over hoe de keten met hem omging: ”Ik hoefde de rekening niet te betalen, maar ze wilden me zo snel mogelijk de zaak uit hebben. Een beetje meer inlevingsvermogen had wel gemogen. Noteer m’n naam, zeg hoe je het netjes op wilt lossen, neem zoiets serieus.”

Benieuwd hoe de keten reageerde toen Ingmar zijn verhaal op social media publiceerde? Lees dit snel op de volgende pagina!

Reacties