Ik had NOOIT verwacht dat DIT de reden was van een trillend oog.. (VIDEO)

Over het algemeen heeft iedereen er wel eens last van, maar het vervelende is dat je totaal geen idee hebt waar het vandaan komt. We hebben het hierover een trillend ooglid. Het is een van die ongecontroleerde acties die je gezicht kan uitvoeren. Soms duurt dit trillen lang en soms duurt het wat korter. De redactie van voorspoedigleven was erg benieuwd hoe dit nu tot stand komt en wat het eigenlijk betekent.

Volgens experts ontstaat het trillen door een overactieve zevende hersenzenuw. Deze zenuw stuurt de wangen, de mondhoeken en de oogleden aan.

Je hebt het vaakst last van deze trillende oogleden als je erg vermoeid bent of veel last hebt van stress. Je kunt het dus ook krijgen als je veel te lang hebt gewerkt of juist veel te lang naar een beeldscherm hebt gekeken.
Wat je hier aan kunt doen is je ooglid voorzichtig masseren. Voldoende nachtrust en stress proberen te vermijden zal een trillend ooglid voorkomen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om tussen al het typen door even wat anders te doen zodat je, je ogen de rust kan geven.

VOOR WAT MEER INFORMATIE EN EEN EVENTUELE OPLOSSING RADEN WIJ U AAN OM DEZE VIDEO TE KIJKEN!

Reacties