Zijn Iphone lag een jaar lang op de bodem van een meer en doet het dankzij DEZE truc nog steeds!

Toen de Amerikaanse Michael afgelopen jaar zijn Iphone 4 in het water liet vallen tijdens het ijsvissen, had hij echt alle hoop opgegeven. Hij had nooit meer gedacht dat hij ooit nog zijn smartphone terug zou vinden. Totdat het Kyle Lake werd drooggelegd en iemand zijn telefoon vond. Dit verhaal lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar is toch echt gebeurd.

Michael was met een paar vrienden vissen op een bevroren meer in de buur, door een gat in het ijs. Hij had op een zeker moment beet en legde zijn telefoon op zijn schoot en deze gleed er al snel af. Zijn telefoon viel ongelukkig in het gat dat hij had gemaakt.

wateriphone

Hij had natuurlijk nooit verwacht dat hij zijn Iphone terug zou zien, maar toch gebeurde er iets ongelooflijks. Doordat er problemen met de dam waren in Kyle Lake, werd het hele meer leeggepompt. Ingenieur Daniel Kalgren speurde met zijn metaaldetector de bodem af op zoek naar schatten, en vond een jaar later na de val de telefoon van Michael. Deze lag wel 15 centimeter diep in de modder! De telefoon werkte niet meer, maar de ingenieur gaf de hoop niet op en paste de rijsttruc toe die bij iedereen wel bekend is.

Hij legde de Iphone in een bak met rijst voor twee dagen en daarna sprong de Iphone ineens aan. Ben je benieuwd hoe de telefoon eruit zag voor-en na de val? Bekijk ze snel op de volgende pagina.

Reacties