Is jouw besteklade ook zo vies? Zo maak je het makkelijk schoon!

Sommige dingen zijn onverklaarbaar.
e legt altijd schoon bestek terug in je lade, maar toch zitten er regelmatig vieze kruimels in je besteklade. Hoe kan dit nou toch?

Eigenlijk is de oorzaak heel makkelijk. De kruimels komen namelijk vanaf het aanrecht je besteklade binnen. Best logisch eigenlijk! Nu is het natuurlijk ook wel handig om te weten hoe we de besteklade op een handige manier kunnen schoonmaken zonder dat je al het bestek er eerst uit moet halen. Lees snel verder welke tip wij daarvoor hebben…

bestek

Het is heel simpel om je besteklade schoon te maken. Het enige wat je nodig hebt is een stofzuiger en een nieuw pantykousje. Het pantykousje bind je om de uiteinde van de stofzuigerslang heen.

pantykousje

Op deze manier kun je heel makkelijk tussen je bestek stofzuigen zonder dat je het bestek eruit hoeft te halen. Scheelt weer een hoop tijd en moeite! Je hoeft niet bang te zijn dat de kleine spulletje in de lade worden opgezogen of dat het uiteinde van de stofzuigerslang, die vol zit met bacteriën, het bestek aanraakt. Het pantysokje zorgt er namelijk voor dat dit niet gebeurt.

Dit is natuurlijk een super eenvoudige tip voor als je weinig tijd en zin hebt, maar eens in de zoveel tijd is het ook wel fijn om een grote schoonmaak te houden en even alles lekker te soppen.

Reacties