Zijn DIT de allercoolste kerstballen ooit gemaakt?!

Het is misschien nog een beetje ver weg.. Maar het is nooit te vroeg om aan kerst te denken. Want hoe leuk is het dat de kerstdagen alweer een beetje dichterbij komen. Heerlijk om na te denken hoe je het huis gaat versieren bijvoorbeeld. Wij weten er wel raad mee want we hebben officieel de coolste kerstballen ooit voor jou gevonden.

De blaadjes zijn nog niet eens echt aan het verkleuren, maar dat weerhoudt ons er zeker niet van om alvast te denken aan december. De gedachte aan warme chocolademelk, (hopelijk) sneeuw, gezelligheid en de kerstboom zorgen ervoor dat we helemaal enthousiast zijn.

Mocht je alvast je kerstballen willen inslaan, dan heb je geluk. Wij hebben namelijk hoogstwaarschijnlijk de vetste kerstballen óóit gevonden. Nog leuker: Vondels is een Amsterdams merk, waardoor je dus een Nederlands bedrijf kunt supporten.

Roze donuts

Er zijn talloze opties voor de versieringen van de kerstboom en ze zijn allemaal even trendy en schattig. Van supers schattige, glinsterende roze donuts tot stoere zwarte panters, voor iedere kerstlover is er wel iets wils.

Met deze kerstballen maak je van je kerstboom een eclectische mix van verschillende stijlen, waar iedereen jaloers op is.

Of je nu een kerstboom vol met je favo dieren wilt hebben of een dennenboom overladen met de leukste etenswaren, hier vind je de leukste ballen.

Dit zijn onze favoriete producten!

Reacties