ViralFood redactrice probeerde het veelbesproken ‘Killerbody Dieetboek’ uit en kreeg DIT verbluffende resultaat!

Ken je Sonja Bakker nog van een aantal jaar geleden? Zij was hét helemaal, totdat ineens bleek dat haar voorgeschreven Optimel drankjes en eierkoeken boordevol slechte suikers zaten. Mevrouw Bakker was van een leuke opgewekte dame ineens veranderd in een stom wijf met een gekke stem die gemakkelijk te imiteren was door veel cabaretiers. Van de ‘We Love Sonja’ dagen gingen we ineens allemaal spontaan naar de ‘Schijt Aan Sonja (SAS)’ weken.

Vervolgens werd The Green Happiness hip, totdat ze ineens een beetje dom bleken te zijn omdat ze beweerden dat een ei de menstruatie van de kip is. Natuurlijk moest ik ook een beetje lachen van deze uitspraak (eigenlijk kwam ik niet meer bij). Dit hoeft natuurlijk niet meteen te betekenen dat hun boeken dan niets meer voorstellen en dat hun methode ongezond is.

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar Fajah is nu helemaal hot en trending. Ze staat al ontelbare weken heel hoog genoteerd in de Nederlandse boeken top 10. Ik ben op z’n zachts gezegd een Fajah fan, groupie van Fajah, een Fajah aanhanger. De mensen die mij goed kennen, zullen dit beamen dat ze niet veel andere mensen kennen die minstens 20 keer het woordje Fajah op een dag zeggen. Ik volg net zoals vele andere mensen al een tijdje het dieet en ben er kilo’s van afgevallen. Ook net zoals andere mensen ben ik erg gelukkig met dit simpele en duidelijke boek.

fajahboekkillerbody

 

Maar toen gebeurde het: Fajah werd net iets té succesvol en daar moet dan natuurlijk iets achter zitten. En zoals we niet anders gewend zijn in ons kleine kikkerlandje worden er dingen net zo lang onderzocht totdat we iets schokkends en negatiefs kunnen melden. Wat bleek? Door de boeken van Fajah zou je uitgehongerd worden en er werd zelfs beweerd dat het gevaarlijk zou zijn voor jonge meisjes omdat het boek (ja, een boek!!) hiermee een eetstoornis zou bevorderen. Uh hoe zit het met: een beetje zelf nadenken wat wel en goed voor jou is en niet alleen naar de media luisteren? Binnen de kortste keren werd mijn ‘Fajah held’ ineens een verschrikkelijk wijf dat nergens verstand van bleek te hebben.

Er werd gezegd dat je bij haar afvalmethode onder je caloriebehoefte zit en dat dit mega slecht is voor je gezondheid. Sinds wanneer betekent afvallen boven je caloriebehoeften zitten of op dezelfde caloriebehoeften blijven doorgaan? Als ik volgens aanbevolen calorieënbehoefte zou leven, dan zou ik nog steeds in de zomer rondlopen met vetkwabjes rond mijn heupen. Ook gezellig, maar niet waar ik persoonlijk heel blij van werd. Want ik wilde afvallen! Ik wilde er een keer echt voor gaan en niet een jojo-effect creëren. Wat ik juist van Fajah heb geleerd is dat niet elke calorie dezelfde calorie is. Waarom zou je bijvoorbeeld een glas sinaasappelsap nemen van 112 calorieën die boordevol suikers zitten als je in plaats daarvan ook je honger kan stillen voor 112 calorieën met 2,5 appels. Wat mij dan ook enorm boos maakte was de uitzending van Eva Jinek waarin zij op een bordje liet zien wat 1350 calorieën (gemiddeld aantal kcal dat Fajah per dag voorschrijft) en hoe weinig dat wel niet is. Dan kan Eva Jinek wel een leuk bordje maken met weinig producten die in totaal 1350 calorieën bevatten, maar er zijn enorm veel variaties. Fajah heeft me niet alleen geholpen om af te vallen, maar ze heeft me ook laten inzien hoe je op een andere manier kan denken over eten.

Ik ben misschien wel al meer dan 10 jaar bezig met afvallen en niets heeft voor mij heel goed geholpen. Waarom het Killerbody Dieetboek mij wel hielp? De schema’s kunnen bijna niet duidelijker. Er wordt precies vermeld wat en wanneer je iets in je mond moet stoppen. Dit betekent dat je alleen de dingen in huis haalt die ook daadwerkelijk op het menu staan, waardoor je niet in de verleiding komt om ongezonde dingen te gaan eten. Daarnaast staan er geen moeilijke voedingsmiddelen of gerechten in die je op speciale sites moet halen. Nee, 99 procent kan je gewoon bij je Appie om de hoek kopen. Een fijn boek, zonder poespas. En dat is denk ik ook de reden waarom het succesvol is. Het is te begrijpen, en misschien nog wel belangrijker; ik heb me met het dieetschema (bijna) nooit hongerig of suf gevoeld. En dat zegt heel wat wat voor een vrouw die bekend staat als iemand die het liefst iedereens bord leeg eet. Nu ben je vast benieuwd hoe het eindresultaat eruitziet? Kijk snel op de volgende pagina!

Reacties