Klant ontdekt scheermesjes in pot witte bonen in tomatensaus van Lidl

Robbie Orsel uit Emmen had onlangs een pot witte bonen in tomatensaus aangeschaft van supermarktketen Lidl. Tijdens het verwarmen van de bonen zag de man twee scheermesjes tussen de bonen drijven. De man laat aan RTV Drenthe weten enorm geschrokken te zijn. “Ik wilde ze eten met mijn kinderen”, aldus de man tegen RTV Drenthe.

Robbie Orsel had de pot aangeschaft bij de Lidl in zijn woonwijk in de gemeente Emmen.

Scheermesjes

Na zijn ontdekking van de scheermesjes in de pot witte bonen, besloot hij de mesjes terug te stoppen in de pot. Vervolgens ging hij verhaal halen bij de desbetreffende supermarkt. De woordvoerder van de Lidl heeft inmiddels laten weten deze melding uiterst serieus te nemen.”We vinden het erg vervelend wat er is gebeurd. Op dit moment is het nog te vroeg om er inhoudelijk meer informatie over te kunnen geven. Het product wordt op het moment nog onderzocht.” De pot en de scheermesjes worden op dit moment uitvoerig onderzocht. Ook wordt onderzocht hoe het heeft kunnen gebeuren dat de mesjes hierin terecht zijn gekomen. Zelf denkt Orsel dat het niet om een ongeluk gaat, maar om een doelbewuste actie.

‘Wie doet nou zoiets?’

Orsel bekomt in tussentijd bij van de enorme schrik. In een interview met RTV Drenthe doet de man zijn verhaal. “Het zweet breekt me uit als ik eraan denk wat er had kunnen gebeuren, want dat hadden we vrijwel zeker niet overleefd”, zo vertelt hij aan de Drentse omroep. Als hij terugdenkt aan zijn vondst, gaan zijn nekharen naar eigen zeggen weer rechtop staan. Hij vermoedt namelijk dat de scheermesjes doelbewust in de pot zijn gestopt. “Wie doet nou zoiets?”

Reacties