Last van gele tanden? Hiermee zijn ze binnen 2 weken wit, en je kunt dit product ook nog eens WINNEN!

Ik ben al jaren bezig met mijn veel te gele tanden. Is er weer een nieuwe whitening pasta op de markt die volgens de reclames geweldig moet zijn? Dan heb ik hem al op mijn wastafel staan voordat mijn andere tandpasta op is. Ook was ik 5 jaar gelden superfan van de whitening gebitjes uit Amerika die niet verkrijgbaar in Nederland waren. Na een halfjaar snapte ik dat maar al te goed toen de tandarts voor het eerst in mijn leven, na het gebruik van de whitening bitjes een klein gaatje ontdekte. Het tast namelijk ontzettend je glazuur aan. Een paar jaar na mijn mislukte actie begon het toch weer te kriebelen. Al die bakjes koffie en thee op een dag maken mijn tanden namelijk niet heel veel witter. Bij mijn plaatselijke zonnebank hadden ze een actie waarbij je zeer goedkoop een whitening behandeling kon nemen. Dat klonk heel aantrekkelijk, maar mijn omgeving was daar wat minder enthousiast over. ‘Je gaat toch geen whitening behandeling doen bij een zonnebank, dat kan nooit goed gaan.’

coco-clean-extra-coco

Op precies het juiste moment ontdekte mijn collega Coco Clean. Wij mochten het voor ViralFood uitproberen en kijken of het werkt. Geen gekke troep en dingen waardoor je tanden beschadigen, maar een product die 100 procent verantwoord is voor het krijgen van witte tanden en het verminderen van tandplak. Een whitening methode op een natuurlijke manier dus. Ik had de variant extra coco en die naam deed zich er zeker niet te kort aan. De geur van het goedje was heerlijk en de smaak nog veel beter. Elke avond voor het slapengaan kookte ik wat water in de waterkoker en goot dat over de fles Coco Clean die ik een bak had gelegd. Het spul werd dan vloeibaar, zodat je een beetje hiervan in het dopje kon plaatsen. Vervolgens moest je 5 a 10 minuten ermee spoelen. Hier had ik wel een beetje moeite mee. Het voelde namelijk een beetje als fitness voor je mond en op gegeven moment was ik uitgeput na al dat gegorgel. Dit is wel een kwestie van wennen, want na verloop van tijd kan je het steeds langer uithouden. Na het spoelen met de Coco Clean moet je, je tandenpoetsen wat eigenlijk best zonde was van de heerlijke smaak.

Na 2 weken zag ik al al een duidelijk verschil. En nog leuker, mijn omgeving zag dit ook! Toen ik aan mijn moeder vroeg of ze iets aan mijn tanden zag, antwoordde ze direct ‘Heb je weer een dure behandeling gedaan om ze witter te maken?’ ‘Nee, mam’, antwoorde ik .‘Het is met een biologisch verantwoord flesje waarbij je moet spoelen’. ‘Ooh nou uh, je ziet het wel inderdaad, vooral je voortanden’, vond mijn moeder. Het voelde als een enorme vooruitgang: geen dure behandelingen, zichtbaar resultaat en 100 procent biologisch. Het kan haast niet beter!

Benieuwd naar het de voor-en na foto’s en de win actie? Bekijk ze snel op de volgende pagina!

Reacties