LEKKER: Dit is het best bewaarde geheim voor het maken van de allerbeste tosti!

Eigenlijk wordt iedereen wel blij van een heerlijke tosti. Het kan je kater ontbijtje zijn, een makkelijke en snelle lunch of een lekker tussendoortje. Het lijkt misschien wel het aller makkelijkste broodje om te maken, maar toch is dit niet helemaal waar.

Voor een heerlijke tosti heb je niet zo veel nodig, want met een plakje ham en kaas en twee sneetjes brood kom je al heel ver. Toch ontbreekt er nog één ingrediënt die je eigenlijk niet mag vergeten. Natuurlijk maakt iedereen z’n tosti op een andere manier, maar toch vinden we stiekem de tosti’s van een restaurant ietsje lekkerder. Eigenlijk is daarvoor maar één extra ingrediënt voor nodig.

Het past misschien niet in een Killerbody dieet, maar soms mag je jezelf eventjes verwennen. Voor de perfecte tosti smeer je namelijk een laagje mayonaise aan de buitenkant van de tosti en bak je deze in een koekenpan. Dit doe je natuurlijk met een klontje boter op een middelhoog vuurtje. Beide kanten laat je ongeveer 4 minuutjes sudderen. Nu heb je de allerlekkerste tosti die je misschien wel ooit geproefd hebt.

Laat je ViralFood weten wat je ervan vond? Wij zijn benieuwd!

Reacties