Levende pissebedden eten?! Iedereen met hooikoorts moet dit zien!

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van hooikoorts. Wanneer het lente wordt begint het bij vele neuzen te jeuken, en wanneer de zomer is aangebroken branden ook de ogen. Officieel is er nog geen enkel middel dat hooikoorts echt kan genezen, er zijn middelen die hooikoorts kunnen verminderen maar het echt voorgoed genezen bestaat helaas nog niet. Een middel dat de hooikoorts drastisch kan verminderen is het inslikken van een levende pissebed, zou jij het lef ervoor hebben?

Je hebt medische middelen als tabletten, neusspray en oogdruppels die de hooikoorts symptomen kunnen verminderen. Ook homeopatische middelen kunnen helpen, gebaseerd op enkel natuurlijke producten. Een ander “homeopathisch” middeltje wat steeds populairder wordt is het slikken van een pissebed. Heel lekker klinkt het niet, maar steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat het werkt.

Vroeger werden pissebedden al gebruikt om veel vervelende symptomen tegen te gaan zoals hoofdpijn, andere allergieën en maagzweren. De werkende kracht van een pissebed zit in een bepaald eiwit wat het insect afscheidt. Vroeger vermaalden ze pissebedden ook wel of verwerkte ze de insecten met bijvoorbeeld kruiden.

Een pissebed zou ook helpen tegen bedplassen, vandaar ook de naam pissebed. Als je meerdere pissebedden los zou laten in je bed zou je op een gegeven moment stoppen met plassen in je bed.

Pissebedden tegen hooikoorts
Dus je hebt hooikoorts, hoe moet je een pissebed dan gebruiken tegen hooikoorts? De een zegt dat de pissebed dood moet zijn terwijl de ander zegt dat je hem leven moet inslikken. Daarom hebben wij een algemeen stappenplan voor je gemaakt:

1. Ga eerst op zoek naar een pissebed, die kan je vinden onder bijvoorbeeld tegels of hout.
2. Pak de levende pissebed en slik hem ook levend door met een glas water.
3. Kijk het aan tot de volgende dag, zijn je klachten nog niet minder geworden? Neem er dan nog een paar.

Het schijnt zo te zijn dat de pissebed het best zou werken als hij opgerold is. Kan je maag dit echt niet aan? Dan kan je hem ook bakken of frituren.

Of het echt werkt.. Daar zijn de meningen over verdeeld, alhoewel veel mensen zeggen dat het echt werkt. En zoals ons wel vaker is verteld: Als je het niet hebt geprobeerd zul je ook nooit weten of het werkt.

Op zoek naar een iets minder vies alternatief? Drink dit drankje en weg met die hooikoorts!

Reacties