Meisje is geboren zonder armen maar laat zich door niets of niemand tegen houden! (VIDEO)

Wanneer je een peuter een lepel en een schaaltje eten geeft weten de meeste wel zonder al te veel problemen het kommetje zelf leeg te eten.

Natuurlijk vallen er wel eens lepels op de grond en zit er vla op de muur maar zonder fouten kun je niet leren en oefening baart kunst! Vasilina is de dochter van Elmira Knutzen. Dit kleine meisje is geboren zonder volgroeide armen. Hierdoor is het leeg eten van een kommetje eten voor Vasilina een hele grote stap!

Maar Vasilina laat zich niet door haar handicap tegenhouden. In de video hier onder laat ze zien hoe goed ze al zelf kan eten. En dat doet ze zoals alleen zij dat kan, met haar voeten! Vasilina laat zien dat ze zichzelf prima kan redden. Sommige mensen zullen verwachten dat een kindje zonder armen zielig is en altijd hulp nodig zal hebben maar Vasilina bewijst het tegendeel!

Haar trotse moeder heeft dit inspirerende en lieve filmpje op internet geplaatst. Ze had toen nooit verwacht dat de video van haar dochter zo viral zou gaan! Inmiddels is de video al meer dan 62 miljoen keer bekeken!

Niet zo gek, want ik snap dat dit kleine meisje veel anderen kan inspireren. Mee eens? Deel dit artikel dan met je vrienden op Facebook!

Reacties