Met DEZE methode verminder je heel erg snel jouw ischias, heup- en lage rugklachten.

De langste zenuw in het menselijk lichaam is de heupzenuw, al hebben de meeste mensen nog nooit van deze zenuw gehoord. De zenuw begint in de onderrug, loopt door de billen, loopt langs de achterkant van de benen en eindigt in de voeten.

Wanneer je heupzenuw geïrriteerd of ontstoken is, ervaar je pijn, gevoelloosheid en tintelingen die zich van achteren door de benen uitstrekken.

Artsen schrijven vaak medicijnen voor om heuppijn te verlichten. Meestal helpe deze bij veel mensen wel, maar niet bij iedereen.

Als je pijn onverdraaglijk is, is het natuurlijk verstandig om naar de huisarts te gaan. Als je pijn draaglijker is, zijn er een heleboel alternatieve methoden die je kan proberen.

Heuppijn varieert in intensiteit, maar voor veel mensen is het ondraaglijk en veroorzaakt het grote problemen in hun leven.

Makkelijke dingen als lopen of zitten worden bijna onmogelijk. Hoewel medicijnen kunnen helpen om de pijn tegen te gaan, pakken natuurlijke remedies in combinatie met lichaamsbeweging het probleem bij de wortelen aan.

Lees op de volgende pagina hoe het werkt!


Probeer dit voordat je gaat slapen als je last hebt van ischias, heup- en lage rugklachten.

Dit heb je nodig
• 10 liter lauwwarm water

• 1 liter apple azijn

• 1/2 bekertje zout

Beschrijving:
1. Vul een bak met lauwwarm water, azijn en zout

2. Roer tot het zout is opgelost.

3. Laat je voeten erin baden tot het water koud is.

4. Droog je voeten voorzichtig af en kruip in een warm bed. Het is hierbij belangrijk dat je voeten heel de nacht warm blijven.

5. Zorg ervoor dat je ‘s nachts niet op je blote voeten naar de wc/badkamer gaat, draag dikke sokken zodat je voeten lekker warm blijven.

Op het begin merk je misschien nog geen verschil, maar als je dit elke nacht herhaalt zou je binnen een week al iets moeten voelen!

Deel dit artikel met je vrienden en familie zodat ook zij van deze handige remedie af weten!

Reacties