Met deze simpele producten houd je je witte kleding écht wit!

Waarschijnlijk heb je al deze producten al in huis!

We kunnen ons geluk niet meer nadat we in de winkel een spierwit, gloednieuw kledingstuk hebben aangeschaft. Toch merk je al snel dat het kledingstuk na een paar wasbeurten al niet meer zo wit is als hoe deze eruit zag in de winkel. Er zijn gelukkig een aantal handige trucjes om je witte kleding ook echt wit te houden.

Bakpoeder

Een goedwerkende oplossing om witte kleding ook echt wit te houden is door bakpoeder te gebruiken. Doe 4 liter water in een teil en voeg hier vervolgens 1 kopje bakpoeder aan toe. Laat je witte kledingstuk hier een tijdje in weken en spoel de kleding daarna goed uit. Je zult zien dat je kleding weer straalt als nooit te voren.

Aspirine

Het gebruiken van een medicijn om witte kleding te wassen? Dit klinkt misschien gek, maar het werkt echt. Laat 6 aspirine tabletten oplopen in warm water en laat hier je kleding een half uur in weken. Was je kleding vervolgens met een normaal wasprogramma en je bent klaar!

Citroen en azijn

Heb je last van meerdere hardnekkige vlekken in je witte kleding? Dan is de combinatie citroen en azijn je redding. Door azijn en citroensap te combineren heb je een van de krachtigste vlekverwijderaars. De vlekken zullen binnen no-time verdwenen zijn en je kleding zal ook frisser ruiken. Vooral sportkleding is uitermate geschikt om te wassen met dit middeltje.

Reacties