Met DIT trucje verwijder je nare luchtjes uit je koelkast!

Heb je vaak dat je de koelkast opent en er een vreemde geur uitkomt? Niet erg fijn! Als je vis of sterke kaas in je koelkast wilt bewaren, zal de sterke geur daarvan je al sterk tegemoet komen als je de koelkast opent. Gelukkig hebben wij tips om die nare luchtjes aan te pakken. Het fijne daarvan is dat je niet met schadelijke en giftige producten aan de slag hoeft te gaan. Lees snel verder wat op wat voor manieren je dit kunt doen en wat je ervoor nodig hebt!

1. Citroen
Plaats een schaaltje met wat schijfjes citroen voor twee dagen achter in de koelkast. In plaats van schijfjes citroen kun je ook citroensap of stukjes sinaasappel gebruiken. De citrus laat onaangename geuren verdwijnen en zorgt ervoor dat je koelkast heerlijk fris ruikt.


2. Koffie
Wie houdt er nou niet van de geur van een vers kopje koffie? Het ruikt niet alleen heerlijk, maar gemalen koffie is ook de ideale deurvreter. Zet een bakje gemalen koffie achterin je koelkast en je zal geen last meer hebben van nare geurtjes.

3. Baking soda
Zoals we weten doet baking soda wonderen. Het heeft een absorberende en neutraliserende werking. Als je last heb van vieze geurtjes, kan je dit gemakkelijk oplossen door een bakje met baking soda in de koelkast te zetten.

4. Azijn
Azijn werkt op dezelfde manier als gemalen koffie. Gewoon een bakje achterin de koelkast zetten en je kan gerust vis, kaas en andere sterk ruikende producten in je koelkast bewaren zonder nare luchtjes.

Heb jij andere tips? Laat het ViralFood weten!

Reacties