Mooi verhaal: klanten kopen elke dag donuts zodat verkoper snel naar zieke vrouw kan!

John Chhan ziet ziet sinds zijn enige collega en vrouw ziek is, de verkoop van de donuts stijgen. Klanten helpen hem heel goed mee door zo snel mogelijk door zijn dagelijkse voorraad heen te komen, zodat hij op tijd naar zijn zieke vrouw kan.

“Eerst kochten ze een paar donuts, nu een paar dozijn”, aldus de ontzettend dankbare John.

John en zijn vrouw Stella verkopen al ruim dertig jaar lang elke dag donuts vanuit hun winkel in Seal Beach, Californië.
Een maandje geleden kon Stella niet meer in de winkel staan. Zij had namelijk een aneurysma gehad, dit is een gevaarlijke verwijding of uitstulping van een slagader. Stella moest naar een revalidatiecentrum, waar ze nu nog steeds verblijft.

De vaste klanten van de donutshop misten Stella al heel snel. Toen John vertelde dat zijn vrouw in een revalidatiecentrum verbleef, besloten een aantal klanten dat ze iets voor hem wilden doen. Ze bedachten om geld in te zamelen voor het stel met de donutzaak. Toch wilde John, haar partner dit niet volgens het ABC News. Het liefst wilde hij heel graag bij zijn vrouw zijn.

Om deze reden besloten een aantal klanten om John op een andere manier te gaan helpen. Ze kochten allemaal hele grote voorraden donuts in bij John, zodat hij heel snel door zijn voorraad heen waas. Om maar even een vergelijking te geven: normaal gesproken stond het stel van 04.30-15.00 uur in de winkel, nu was hij soms al om 8.30 uur door zijn voorraad heen.

Dit ontzettend attente gebaar kwam van Marc Loopesko, een vaste klant die al 18 jaar de donuts bij het stel kocht. Hij gaat de donuts die hij komt natuurlijk niet allemaal zelf opeten, maar uitdelen aan daklozen, buren en begunstigers zoals brandweermensen.

Kijk hieronder het filmpje.

Reacties