Nooit meer moeilijk gedoe met muntjes of een mandje bij de supermarkt. Geniale oplossing!

Ik schets even een situatie. Je bent bezig met de boodschappen en hebt best wel haast. Je moet veel boodschappen halen en loopt naar een winkelkarretje, handig! Alles past er in en je hoeft niet te sjouwen. Maar dan kom je er achter dat je geen kleingeld voor het winkelkarretje bij je hebt. Maar vanaf nu zal dat niet meer voorkomen!

Het is een herkenbaar moment. Met lichte tegenzin rijd je naar de supermarkt, parkeer je je autootje en loopt naar de winkelkarretjes. Je kijkt in je portemonnee en ja hoor, het is weer zover! Geen kleingeld, dus geen karretje! Dan maar gewoon het hoognodige pakken en zo snel mogelijk weer naar de auto. Maar terwijl je tussen de schappen door loopt pak je nog even een zakje nootjes, een pot pindakaas, oh en het afwasmiddel is ook op! Vaak haal je toch altijd meer dan dat je nodig hebt en daar sta je dan, bepakt en bezakt bij de kassa. Je pot pastasaus glipt tussen je vingers door… Dat karretje was toch wel handig geweest…Op de volgende pagina lees je hoe bovenstaande jou nooit meer hoeft te overkomen!

Geen gedonder meer met kleingeld, gewoon altijd boodschappen doen met een karretje! Ook makkelijk als je kleine kinderen mee hebt, voor de snelheid zet je ze gewoon in het karretje. Het maakt het leven van een vrouw direct een stuk gemakkelijker!

Sleutel karretje

Om ellende te voorkomen, hebben wij iets tofs gevonden! Je hebt vast een bos met sleutels bij je. Pak de meest ronde sleutel en gebruik deze als muntje! Super handig, zo hoef je nooit meer moeilijk te doen als je geen muntjes bij je hebt. Bekijk bovenstaande plaatje om te zien hoe het moet.

Deel deze tip ook met je vriendinnen en vrienden zodat boodschappen doen een stuk leuker wordt!

Reacties