Om deze reden heeft het verbranden van laurierblaadjes heel veel voordelen!

Stress, stress, stress

Iedereen heeft er wel eens last van, drukke tijden en stress. Wat dan helpt is je rust ergens in vinden, zoeken wat voor jou het beste werkt.


afbeelding: trucsetbricolages.com

Als je aan een rustgevende ruimte denkt dan denk je al snel aan een yoga studio. Misschien heb je wel eens opgemerkt dat er een bijzondere geur hangt in zulke ruimtes. Dit is de geur van laurierbladen, en die bladen bevatten hele bijzondere geneeskrachtige eigenschappen.


laurierbladeren

Deze bladen werken niet alleen kalmerend maar ook pijnstillend en helpt enorm goed tegen ontstekingen. Daarnaast kan het ook in jouw voordeel werken als je last hebt van epileptische aanvallen. Als klap op de vuurpijl helpt het ook nog om de bloeddruk te verlagen. Dat is dus de reden dat laurierbladen veel worden gebruikt in de geneeskunde en voor behandelingen tegen bijvoorbeeld slapeloosheid.

Hoe gaat het nou in z’n werk? Ben je gestrest of zit je slecht in je vel? Verbrand dan een paar van die blaadjes in een asbak. Na zo’n 10 minuten zit jij al lekkerder in je vel en merk je dat de stres langzaam weg gaat. Het gaat helemaal vanzelf, je moet je er alleen aan laten overgaan. Bekijk de video hieronder en probeer het zelf thuis!

Was jij al bekend met dit fenomeen of ga je het nu voor het eerst uitproberen? Laat het ons weten in de comments, wij zijn heel erg benieuwd naar jullie ervaringen!

Reacties