Om DEZE reden zou je naalden in een aardappel moeten steken!

Eigenlijk is er voor alles wel een moderne technologie uitgevonden waardoor je bijna niks meer zelf hoeft te doen. Je kan je nu bijvoorbeeld niet voorstellen dat je vroeger uren bezig was om borden en bestek af te wassen, omdat je nu al jarenlang de vaatwasser hebt. Toch is nog niet alles uitgevonden en moeten we daar zelf een handigheidje in vinden.

Gelukkig zijn er nog heel veel creatievelingen in Nederland en vinden veel mensen het nog leuk om dingen met de hand te doen.
Maak jij bijvoorbeeld vaak kleding of naai/borduur je? Dan moet je snel verder lezen!

Als je vaak kleding maakt, heb je waarschijnlijk een grote verzameling aan naalden thuis. Natuurlijk zijn naalden niet duur, maar toch is het zonde als er steeds een paar kwijtraken. Een speldenkussen lijkt daarvoor een makkelijke oplossing, maar toch kun je, je hier flink aan bezeren. Als een naald net te voor door he speldenkussen is gegaan, kan dit in je vinger gaan prikken wanner je ‘m eruit pakt. De oplossing hiervoor? Een oerhollandse aardappel om je naalden in te steken. Op dit manier kan je, je niet meer bezeren aan de naalden. Handig toch?

Reacties