Overtollig vet op de dijen? Binnen no time weg met DEZE speciale oefeningen!

Als het om overtollig vet gaat zijn dijen vaak het slachtoffer. Veel mensen zijn onzeker over hun dijen en weten niet hoe ze die mooi af kunnen trainen. Maar er zijn bepaalde oefeningen die enorm goed helpen tegen vet op de dijen. Je kunt gelukkig onderhuids vet verbranden, het overtollige vet op de dijen reageert goed op dieetaanpassingen en vooral de oefeningen die we hieronder uitleggen!

Wij raden aan een goede voeding te combineren met deze goede oefeningen. Dan is het resultaat maximaal. Kijk op de volgende pagina’s welke oefeningen je het beste kunt doen!

Wij hebben een aantal gouden tips voor jullie op een rij gezet. Deze in combinatie met de oefeningen voor het beste resultaat.

Tip 1:
Let op jouw calorie-inname. Beperk hem zo veel mogelijk om een tekort te creëren.
Hierdoor wordt je lichaam gedwongen het opgeslagen vet te verbranden om meer energie te krijgen. Zo zullen je dijen beginnen te krimpen. Om snel resultaten te krijgen probeer je dagelijkse calorie-innamen met 1000 te reduceren.

Tip 2:
Drink meer water! We hebben het er al vaker over gehad maar veel mensen vergeten hoe belangrijk dit is. Dus laat die cola, biertjes en wijntjes wat vaker staan en kies voor water! Jouw calorie-inname gaat vanzelf enorm omlaag.

Tip 3:
Zorg dat je de frequentie van jouw maaltijden verhoogt, en hou jezelf tevreden daardoor. Als je lang wacht tussen de maaltijden door krijg je honger en eet je daarna te veel. Dus eet om de drie uur, eet net genoeg om de honger te stillen en over eet jezelf nooit!

Combineer dit met de oefeningen hieronder en voor je het weet ben jij kilo’s kwijt en heb je mooie strakke dijen. Laat ons weten wat je van de oefeningen vond en deel dit artikel snel met vrienden en familie, dit zijn tips die iedereen wel kan gebruiken!

Reacties