NIEUWE FOTO’S: MAMA MET MAATJE MEER PARODIEERT GLAMOUREUZE FOTO’S – NU WORDT ZE GEVIERD DOOR MILJOENEN MENSEN

Wanneer je online foto’s ziet van bekende sterren, lijkt hun leventje wel uit een sprookje te komen. Alles lijkt perfect, althans van ver. Ze zien er altijd prachtig uit, leiden een spannend leven, hebben een prachtige glimlach en ze baden in luxe.

Het is gemakkelijk om je minderwaardig te voelen wanneer je in je sofa zit in een te grote t-shirt, met een zak chips op je schoot, wanneer je naar die foto’s van beroemdheden kijkt. Maar onthoud dat deze foto’s niet de werkelijkheid weerspiegelen. Zelfs al hebben bekendheden zeker en vast ook hun mindere dagen, deze gaan ze niet online zetten voor hun fans.

Celeste Barber is een moeder van een peuter en is ook een Australische comédienne die bekend werd door haar eigen versies van glamoureuze foto’s van bekendheden op Instagram te parodiëren. Ze is niet bang om toe te geven dat haar leven er niet even perfect uitziet als al die beroemdheden, maar in plaats van je er slecht over te voelen, doet ze er iets plezierig mee.

Celeste haar maag is dan wel niet plat, haar echtgenoot niet zo knap als Brad Pitt, en ze heeft geen zo’n egale huid als al die modellen van schoonheidsmerken, maar wat ze wel heeft is ongetwijfeld meer plezier!

Miljoenen mensen volgen Celeste nu op Instagram en wachten op haar spectaculaire foto’s. Bijna het hele internet barst in lachen uit met haar briljante fotoparodies. Oh ja, sommige van hen zijn best onthullend!

Bekijk eerste de video van awkward parodieën hieronder en zie daarna de foto’s:

Bekijk op de volgende pagina de hilarische nieuwe parodieën op beroemdheden! Ik ging helemaal stuk..

Reacties