Perfect voor op de barbecue: banaan met chocolade en licor 43

Hoevaak heb jij deze zomer de barbecue aangezet? Het blijft heerlijk om met deze temperaturen te genieten van heerlijke hapjes die je maakt op de barbecue. Vaak doen vis/vlees gerechten of groentes het heel goed op de barbecue, maar je kan natuurlijk ook voor iets zoets kiezen.

De slagerij Aad van Eijk deelde op Instagram een barbecuerecept duidelijk razend populair werd. In een mum van tijd ging namelijk hun dessert met banaan en chocolade en Licor 43 voor op de barbecue viral.

Hij werd overspoeld met vragen hoe je hun grillbanaan zelf thuis kan maken. Het recept deelde hij uitgebreid op Facebook en bracht duizenden likes op.

Nu ben je vast ook benieuwd hoe je dit klaarmaakt. Het is heel makkelijk! Je snijdt een banaan open, doet er wat stukjes Tony’s Chocolonely melk-karamel-zeezout in en maakt het af met een scheutje Licor 43. Heerlijk!

Reacties