Plaats één glas over de deurknop en doe de tweede er bovenop. Resultaat? Super veilig!

Ken je dat gevoel dat je in een hotel of appartement bent, of zelfs thuis, en je je niet zo veilig voelt als je zou willen. Misschien door een deur die makkelijk te openen is, een onveilige buurt of gekke geluiden.. Dit gevoel is niet fijn als je wilt gaan slapen bijvoorbeeld.

Niemand wilt inbrekers of onverwacht bezoek en daarom hebben wij een handige truc om de veiligheid te garanderen. Deze truc werkt net zo goed als een duur alarmsysteem en jij kunt heerlijk gaan slapen zonder zorgen!

glas1

Hoe werkt het?
Je plaatst eerst een glas over de deurklink of knop. Daarna plaats je een tweede glas hier bovenop.
Gebruik wel een glas dat groot genoeg is zodat het pas over je deurklink.

Wanneer er nu iemand de deur probeert open te maken zullen beide glazen op de grond vallen. Dit lawaai zal er niet alleen voor zorgen dat jij wakker bent, maar de meeste inbrekers zullen hier van schrikken.

glas2

Dit alarmsysteem heeft een aantal voordelen. Je hebt overal de beschikking tot glazen, of je nu thuis bent of in een hotel. Daarnaast is het een simpele handeling die je moet toepassen en hij werkt zeer effectief. Het enige nadeel is dat wanneer iemand de deur opendoet, de vloer vol met glasscherven liggen en je twee glazen minder hebt…. Maar bedenk je dan gauw wat er allemaal gebeurd zou kunnen zijn wanneer de inbreker daadwerkelijk binnen was gekomen!

Breng snel je vrienden op de hoogte van deze geweldige tip!

Reacties