Snel afvallen? Dit gezonde SLIM programma van Uzuma helpt jou binnen 3 dagen!

Wij als Foodbloggers hebben een fijn leven. We werken hard maar kunnen wel onze eigen tijd indelen. Wel merk je dat het vele zitten achter de laptop, de stress en het ongezonde eten tussendoor soms wel zijn tol eist. Het is zo belangrijk om toch die vitamines en andere belangrijke stoffen dagelijks binnen te krijgen. Maar het probleem is vaak dat je hier weinig tijd voor hebt of niet weet hoe je dit het beste tot je kunt nemen, maar er is een oplossing!

Uzuma!
Wij mochten het 3-daagse SLIM programma van Uzuma proberen. Dit zijn koudgeperste juices bestaande uit groente en een klein beetje fruit en/of kruiden. Je drinkt 7 juices per dag, 3 dagen lang. We waren erg benieuwd hoe deze dagen zouden verlopen, is het een mythe of echt waar? Steeds meer mensen kiezen voor een detox, we zitten namelijk allemaal in die trein van het snelle leven. Je lekkerder voelen, dat wilt toch iedereen?

img_1084

Het pakket bestaat uit 7 smaken:
-Rise
-Aura
-Fuse
-Karma
-Vibe
-Zen
-Shine

Deze producten zijn dus 100% gezond, 100% puur en bevatten geen geur en smaakstoffen, ook fijn om te weten! De sapjes zijn gemaakt in een slowjuicer, dit houdt in dat vitamines en mineralen maximaal behouden worden.

Wij als Foodbloggers hebben een fijn leven. We werken hard maar kunnen wel onze eigen tijd indelen. Wel merk je dat veel zitten achter de laptop, de stress en het ongezonde eten tussendoor soms wel zijn tol eist. Het is zo belangrijk om toch die vitamines en andere belangrijke stoffen dagelijks binnen te krijgen. Het probleem is vaak dat je hier weinig tijd voor hebt of niet weet hoe je dit het beste kunt doen. Goed nieuws: gelukkig is hier een oplossing voor!

Uzuma!
Wij mochten het 3-daagse SLIM programma van Uzuma proberen. Lees hier meer over op SLIM programma Met dit programma val je op een veilige en snelle manier af. Ideaal dus als je net die laatste kilootjes nog kwijt wilt om in die mooie jurk of in dat geweldige pak te passen. Het SLIM programma bevat caloriearme koudgeperste juices die bestaan uit groente en een klein beetje fruit en/of kruiden. Je drinkt 7 juices per dag, 3 dagen lang. We waren erg benieuwd hoe deze dagen zouden verlopen: is het een mythe of echt waar? Steeds meer mensen kiezen voor een detox, we hebben het namelijk altijd druk, druk, druk. Je lekkerder voelen, dat wilt toch iedereen?

Het pakket bestaat uit 7 smaken:
-Rise
-Aura
-Fuse
-Karma
-Vibe
-Zen
-Shine

Deze producten zijn dus 100% gezond, 100% puur en bevatten geen geur en smaakstoffen, ook fijn om te weten! De sapjes zijn gemaakt in een slowjuicer, dit houdt in dat vitamines en mineralen maximaal behouden worden.

Hoe verliep de detox?
Ik was heel erg benieuwd en ook een beetje sceptisch, werkt zo’n detox nou echt of zit het tussen je oren? Het begint met het ontvangen van het pakket, dit is al een feestje. De sapjes worden namelijk in een speciale gesoleerde verzenddoos verzonden, dit om de sappen zo vers mogelijk te houden. De doos ziet er prachtig uit en het koeleffect is erg cool!

fullsizerender

Het waren drie hele interessante dagen. De belangrijkste tip: bouw de dagen voor de detox al een beetje af qua eten, dit maakt het makkelijker om over te stappen op de sapjes. Het was namelijk heftiger dan ik dacht. De sapjes zijn erg lekker maar je zal toch een licht gevoel van honger hebben, gelukkig is dit is verder niet heel erg storend. Ook zal je af en toe lichte hoofdpijn ervaren, blijf dus veel water drinken naast de sapjes!

Dag 3 was echt een heerlijk gevoel, ik had heerlijk geslapen en was in jaren niet zo opgewekt wakker geworden! Ik kon echt de wereld aan en voelde een heerlijke gezonde energie! Daarnaast ben ik ook nog eens 2 kilo afgevallen, beter kan het niet. Echt een aanrader dus als je lekker in je vel wilt zitten, jouw immuunsysteem een boost wilt geven en wilt afvallen!

Uzuma programma’s
Uzuma heeft een heel erg handig systeem ontwikkeld, een Website waar je allemaal gegevens over jezelf in kunt vullen waardoor je exact kunt zien welk programma het beste bij jou past. Naast de website bestaat er zelfs een app. Je krijg met behulp van de app een melding wanneer het weer tijd is voor welk sapje en niet minder belangrijk wanneer je, je volgende glas water moet drinken. Uzuma App kijk op de link voor meer info!

Goed om nog te vermelden, naast het SLIM programma bestaat er een STEADY, FIT en DETOX programma. Check via deze link de programma’s http://www.uzuma.nl/34-green-juice-programma en ontdek welk programma het beste bij jou matcht.

Reacties