Op DEZE bijzonder manier kun je spataderen makkelijk genezen!

Je zou bij tomaten vast niet denken dat ze kunnen helpen bij spataderen, maar toch zijn ze hier mega goed voor! Om deze kuur te doen kun je kiezen voor onrijpe groene tomaten of rijpe rode tomaten. Wij van ViralFood leggen uit hoe je het met allebei de soorten tomaten het beste kan doen.

spataderentomaat

Groene tomaten
1. was een paar groene tomaten en snijd ze in plakjes.
2. Leg de plakjes groene tomaten op de knooppunten van de spataderen en het ader capillaire netwerk (dit zijn de zeer dunne haarvaten). Je kan er wat verband omheen doen als je dit prettig vindt.
3. Houd de tomaten goed op z’n plek totdat je een tintelend gevoel op je huid krijgt. Let er wel op dat dit geen branderig gevoel wordt, dan moet je de tomaten onmiddellijk verwijderen en de aderen wassen met koud water.

Wanneer je deze methode goed toepast, zal je al merken dat je het resultaat al na 2 weken tevoorschijn zal komen. De knooppunten beginnen te vervagen en de capillaire netwerk knooppunten, zwelling en pijn in de aderen zullen uiteindelijk verdwijnen. Het is aan te raden om deze procedure vijf keer per dag te herhalen.

Rode tomaten
Deze manier is vergelijkbaar met die van de groene tomaten. De rijpe tomaten moeten worden gewassen, in dunne plakjes gesneden en gezet worden op de pijnlijke aderen voor maar liefst 3 tot 4 uur. Na een tijdje wanneer je merkt dat het niet meer fijn aanvoelt, is het aan te raden om de tomaat te vervangen voor een nieuwe. Je kan deze rode tomaten procedure het beste ’s avonds doen.

De tomaat heeft helende eigenschappen omdat het een stof bevat die in eigenschappen vergelijkbaar is met aspirine. Daarnaast bevat tomaat flavonoïden die de vaatwanden versterken. Zeker het proberen waard dus!

Reacties