Stelletjes met deze zelfde hobby hebben een grotere kans om samen te blijven!

Het lijkt mij niet meer dan logisch dat het fijn is als je dezelfde interesses hebt als jouw geliefde. Je kunt deze hobby delen, er over praten of zelfs samen uitoefenen. Maar welke zelfde interesse is nou echt heel erg belangrijk voor een goede relatie? Drinken!

Wine-Drinking-Couple

Het komt dan ook niet als een verrassing dat getrouwde stellen die evenveel drinken, een grotere kans hebben om bij elkaar te blijven. Onderzoekers hebben 2.767 stellen ondervraagd die op het moment van het onderzoek gemiddeld 33 jaar getrouwd waren. Uit de cijfers viel te concluderen dat meer dan de helft van de stellen die evenveel drinken, over het algemeen gelukkiger zijn over hun relatie.

Maar oke, we moeten dit wel een klein beetje in het juiste perspectief brengen. Stelletjes die helemaal 0 drinken hebben dit ook. Dus wat niet goed werkt is als één van de twee dieper in het glaasje kijkt. Dus drink lekker samen of drink niet is ons advies! En hou het lekker romantisch uiteraard, goede wijn, goede film, goed eten… Jullie snappen het wel. Cheers!

Reacties