Te oud om paaseieren te zoeken? Daar bedacht deze moeder iets geweldigs op!

Als kind zijn er maar weinig dingen die voor opwinding zorgen zoals een eierenjacht. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: het idee om een ​​gebied te doorzoeken waar chocolade eieren verstopt liggen. De droom voor ieder kind.

Echter, volwassenen die in struiken rondsnuffelen voor snoep worden niet met dezelfde sociale acceptatie of enthousiasme ontvangen. Ik kan je niet vertellen waarom, maar het is nou eenmaal zo.

Dat gezegd hebbende, heeft een moeder het regelboek overgenomen en haar eigen geniale aanpassing gedaan. In plaats van een paas-eierenjacht op te zetten voor haar volwassen kinderen, organiseerde ze een bierjacht …

We maken geen grapje. Deze moeder verstopte ambachtelijke bieren in haar achtertuin en gaf haar kinderen toestemming om te doen wat ze moesten doen om hun dorst te lessen.

Het moet vanzelfsprekend zijn dat het evenement een volledig en volslagen succes was.

Ik bedoel, wat is er beter dan in de ochtend uit je bed te rollen en meteen aan het bier te gaan? Ik vind dat iedereen zijn paasweekend op deze manier zou moeten beginnen… Jij ook?

In de betreffende video zijn drie broers en zussen te zien die het uitvechten terwijl ze door de tuin van hun moeder rennen op zoek naar bier. Ondanks dat het misschien niet het perfecte voorbeeld is naar haar kinderen, heb ik me kostelijk vermaakt met deze video.

Kijk en geniet!

Reacties