Veel consumenten teleurgesteld in kersteditie van Allerhande

Consumenten zijn teleurgesteld in Albert Heijn door de nieuwe kersteditie van de Allerhande. In het tijdschrift staan dit jaar veel vegetarische en gezonde recepten en dat is voor veel consumenten niet feestelijk genoeg voor de feestdagen. Heeft de populaire supermarkt met deze kersteditie de plank misgeslagen? Als we de mensen op het internet moeten geloven wel.

De extra dikke kersteditie van de Allerhande ligt sinds deze week in de schappen.

Teleurstelling

De nieuwe Allerhande van de Albert Heijn bevat opvallend veel recepten voor gerechten zonder vlees of vis. Deze verandering zorgt voor veel klachten op de Facebookpagina van de Allerhande. Zo schrijft een van de mensen op Facebook: “Niks nada, geen lekkere braadstukken, geen wild, niet echt speciale visgerechten. Wel quinoa, veel groen en vegetarisch. En daar wacht je dan met spanning een heel jaar op. Deze komt zeer zeker niet op de bewaarstapel.” Ook een andere klant had op meer inspiratie voor vis- en vleesgerechten gehoopt. “Als je geen vegetariër of veganist bent, ben je duidelijk geen doelgroep meer. Jammer.”

Voorstanders

Daarentegen zijn er ook consumenten die wél blij zijn met overstap naar meer gezonde recepten. “Het moet maar eens afgelopen zijn met de overbodige vleesconsumptie rond Kerst en de rest van het jaar”, zo schrijft iemand op Facebook. “Eindelijk eens een editie met ook vegetarische recepten. Is het voor de dieren ook een beetje Kerst”, zegt een ander.

Allerhande

Teleurgestelde consumenten worden door de Allerhande doorverwezen naar de website waar ‘nog veel meer recepten’ te vinden zijn. “We willen graag dat de Allerhande een feestje is voor iedereen met verschillende soorten recepten. Daarom staan er vegetarische en veganistische recepten in, maar ook nog steeds lekkere gerechten met vlees en desserts om je vingers bij af te likken. Helaas kunnen we niet iedereen blij maken.”

Reacties