Voor ze gaat slapen kookt ze bananen en drinkt de vloeistof. Het resultaat? Dit ga ik ook doen!

Slapeloosheid, ben jij hier ook bekend mee? Het komt onder andere door stress, angst en depressie. Dit zijn een paar van de vele redenen waardoor jij slapeloze nachten zou kunnen hebben. Veel nadenken na een drukke dag, het overkomt ons allemaal wel eens. Als je nog aan het nadenken bent is het in slaap vallen uiteraard stukken lastiger.. Ook medicijnen kunnen slecht zijn voor jou nachtrust. Maar gelukkig hebben wij DE natuurlijke oplossing.

koken

Dit is namelijk een biologische bananenthee. En sinds ik dit doe slaap ik echt heerlijk. Het mooiste is daarnaast dat het gezond is en ook nog eens lekker, kan het nog beter?

Deze thee zit vol kalium en magnesium, dit werkt geweldig tegen slaapstoornissen. Magnesium werkt ook ontspannend, de mineralen die hier in zitten werken erg goed tegen stress. Zorg wel dat je 100% biologische bananen nodig hebt, zorg dat ze vrij zijn van chemicaliën! Het duurt ongeveer 10 minuutjes en je kan het beste de thee elke avond drinken voor het ultieme resultaat. Bekijk de video hieronder en vol de stappen, slaaplekker alvast!

Reacties