WAAAAAT we eten ons hele leven hamburgers verkeerd! Dit is zooooveel makkelijker…

Soms heb je er zoveel zin in: zo’n lekker vette hamburger. Cheat days moeten soms kunnen! Toch is het lastig om een hamburger een beetje charmant te eten, bijna niemand lukt dit. Dit heeft te maken met de manier waarop je de hamburger vasthoudt. Het blijkt dat je de burger namelijk heel anders naar je mond moet brengen.

hamburger

Drie Japanse wetenschappers (een expert in tandheelkunde, een ingenieur en een specialist in mechanica) bestuderen 4 maanden lang de hamburgers en hielden ze op verschillende manieren vast. Het bleek toen dat 2 pinken belangrijk zijn om snel en makkelijk een hamburger te kunnen eten.


Hoe je het dan precies moet vasthouden? Leg je pinken en duimen onder het broodje en de andere vingers komen dan bovenop het broodje. Met deze andere hamburgertechniek houd je de burger goed stevig vast en hierdoor vallen de ingrediƫnten er niet uit. Let er wel op dat je niet te hard knijpt.

De wetenschappers hadden ook nog iets anders ontdekt. Je kan je mondspieren namelijk het beste even opwarmen voor je begint te eten om verrekkingen te voorkomen.Dit doe je door je mond een paar keer te openen en te sluiten. Zie het als een kleine warming-up. Vervolgens kan je heerlijk genieten van je hamburger:)

Reacties