WAUW dit moet je zien: Pizzabezorger vraagt gezin of hij op hun piano mag spelen!

Heb je weleens eens een leuke pizzabezorger gehad? Nee? Dan hebben wij  een leuk verhaal voor jou ! Een pizzabezorger die bij een familie in Michigan pizza’s kwam leveren, kon zich niet weerhouden toen hij in hun woonkamer een piano zag staan. Hi vroeg of hij er misschien even op mocht spelen? “Ga je gang”, zei de vader des huizes. Wat ze toen hoorden was ongelooflijk. De 18-jarige Bryce Dudal ging helemaal viral.

Bryce werkt als een pizzabezorger voor Hungry Howie’s in Michigan (VS). Vorige week stond hij aan de deur bij de Varchetti-familie in Shelby Township toen hij vanuit het deurgat de piano in de woonkamer zag. Het begon te kriebelen, want hij speelt dolgraag piano en verbaasde het gezin met een stuk van Beethoven. Paul (de bewoner) filmde alles meteen.

Julie, de vrouw van Paul, deelde de beelden van dit wonderkind op Facebook. De video ging meteen viral . “Hij is dan ook ongelofelijk goed”, zegt Julie aan The Washington Post. “Dit is toch geweldig!? Zo zie je maar, je mag nooit te snel oordelen over iemand.”

Bryce leerde zichzelf piano spelen. Het stuk (Moonlight Sonata 3rd Movement), leerde hij toen hij zes of zeven jaar oud was. Als kind luisterde hij toen urenlang naar het werk en probeerde hij het na te doen op het keyboard dat hij van zijn ouders had gekregen.

Reacties