Wil je graag minder suiker eten? Probeer eens DEZE tips!

Ben jij ook bezig met gezond eten? Zoals je weet zitten er veel suikers verborgen in heel veel voedsel. Het zit zelfs in dingen waarvan je denkt dat het heel gezond is. Wil je veel meer op je suikerinname laten? Dat gaat zeker lukken met onderstaande tips.

Drink zwarte koffie
Het lekkerst is natuurlijk een heerlijk volle frappucino bij een koffietentje. Heerlijk, maar zoals iedereen weet is dit echt een caloriebommetje. Ook in de cappuccino’s uit de koffieautomaat zitten ontzettend veel suikers. De smaak is misschien even wennen, maar het is beter om zwarte koffie te drinken. Als je dit echt niet weg krijgt, kun je er bijvoorbeeld een scheutje amandelmelk bij doen.

Beperk vetvrije producten
Ze klinken heel aantrekkelijk en goed voor je dieet, maar er zitten heel veel suikers in vetvrije producten. Dat komt omdat de suikers in deze producten het vet vervangen wanneer het op smaak aankomt. Als er geen vet en suiker in een product zitten, zou het heel smakeloos zijn. Je kan beter kiezen voor de vol vette producten en dan natuurlijk wel met mate. Deze zijn veel minder slecht voor je lichaam en ook nog eens smakelijker.

Meer natuurlijke vetten eten
Niet alleen minder vetvrije producten eten is belangrijk, maar ook het eten van meer natuurlijke vetten. Dan hebben we het over eten zoals noten, avocado en vette vis. Deze zijn niet alleen gezond, maar zorgen ook voor een langer verzadigd gevoel. Hierdoor krijg je minder snel de neiging om te snaaien naar allerlei lekkere dingen.

Reacties