Wist jij dat het tijdstip waarop jij s’nachts wakker werd veel zegt over jouw gezondheid?

Iedereen heeft er wel eens last van, wakker worden midden in de nacht. Je schrikt wakker en vraagt je af hoe laat het is maar vaak is het nog lang geen tijd om uit de veren te gaan. Je kunt lekker nog even verder slapen, maar soms duurt het uren voor je weer in slaapt valt.. Vreselijk irritant!

slapp

k nam in het verleden wel eens slaapmiddelen, maar uiteindelijk is dat alleen maar wegvluchten voor het originele probleem. Want volgens meerdere studies en Chineze geneeskunde zegt dit namelijk heel veel over jouw fysieke maar ook mentale gezondheid. Elke 2 uur kent namelijk een ander orgaan een peuk in zijn activiteit. Daardoor kun je veel aflezen aan het tijdstip dat je wakker wordt, lees hieronder hoe dit exact werkt en sta even stil bij welke tijden jij meestal wakker wordt.

Tussen 23 en 01 uur:
Deze uren staan in het teken van de galblaas. Wordt je vaak wakker tussen deze tijdstippen dan betekend het vaak dat je minder vet voedsel moet eten of minder alcohol moet drinken. Luister goed naar deze signalen en misschien dat het helpt als je jouw levensstijl aanpast. Ook geestelijk heeft het een teken: het kan zijn dat je hard bent voor jezelf en verbitterde gevoelens hebt. Herkenbaar?

Op de volgende pagina zie je de overige tijden en betekenissen.

Reacties