WOW deze man valt 30 kilo af en lijkt nu sprekend op een Disney prins!

Soms komen er van die metamorfoses voorbij die amper te geloven zijn. De before and after foto’s hebben dan niks meer van elkaar weg. Afgelopen maand deelde de 26-jarige Jeffrey Kendall een voor- en na foto’s van zichzelf op Reddit, waarop duidelijk te zien is dat de man meer dan dertig kilo is afgevallen. Dit was niet het enige wat opvallend was, de nieuwe look van de man heeft namelijk alles weg van Disney’s Prins Adam (Belle en het Beest).

Jeffrey kreeg ontzettend veel complimentjes op z’n nieuw look via social media over onder andere zijn strakke kaaklijn en mooie haren. Daarnaast vonden veel mensen hem dus lijken op de knappe prins uit Belle en het Beest.

Als je denkt dat het Jeffrey makkelijk afging, dan heb je het mis. Hij moest er namelijk keihard voor werken om dertig kilo’s kwijt te raken. Drie jaar geleden was Jeffrey werkeloos en erg depressief. Dit veranderde toen een vriend van hem vroeg zijn sportmaatje te worden.

Vanaf dat moment is hij enorm veel gaan sporten. Ben je benieuwd hoe hij zoveel is afgevallen? Het trucje van Jeffrey was om pas later in de avond te eten, zodat ie niet ging snacken. “Het is veel makkelijker om jezelf te motiveren geen koekjes meer te eten, dan even een paar kilometer hard te moeten lopen”, vertelt Jeffrey in een interview met Best Life. Twee jaar later heeft hij zijn doel bereikt.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan op de volgende pagina!

Het resultaat is echt verbluffend. Zie jij de vergelijking ook met de sprookjes prins?

Reacties