WOW dit is het grootste Ikea-geheim dat echt nog niemand kent!

Ikea is natuurlijk mega populair en drukbezocht, dat je bijna zou denken dat er geen geheimen meer te ontdekken vallen. Toch werd wij heel erg verrast door deze Zweedse keten. Lees snel verder en laat je verbazen.

ikea

Boeken

Is je het je wel eens opgevallen als je door de kastenafdeling loopt dat er allemaal boeken in de nachtkastjes staan? Vraag jij je ook altijd af waar deze boeken vandaan komen? Misschien heb je de inhoud wel eens gecheckt en kwam je erachter dat het echte boeken zijn en de binnenkant niet blanco is. Deze boeken zouden weleens van de Ikea-medewerkers zélf kunnen zijn. Een lege boekenkast is natuurlijk niet zo aantrekkelijk en zet minder snel aan tot kopen. Daarom vraagt Ikea aan zijn medewerkers of zij zelf wat boeken willen meenemen. Het liefst moeten deze wel een bepaalde kleur hebben zodat ze mooi passen bij een bepaald interieur en kamer.

Geen hulp

Bij sommige winkels bestormen ze je gelijk als je deze binnenloopt. Bij Ikea bieden de medewerkers je eigenlijk nooit hulp aan. Dit doen ze heel bewust. Aan de medewerkers wordt namelijk geleerd dat de klanten beter met een vraag naar hun toe kunnen komen, dan dat ze zelf op een klant afstappen. Dit zou een Scandinavische werkwijze zijn die in álle Ikea-vestigingen wordt gehanteerd. Zo kan je lekker ongestoord rond kijken!

Bron: Kiwify.nl

 

Reacties