Ze bieden haar een drankje aan en ze doopt haar vinger erin. Waarom? Elke vrouw moet dit weten!

Helaas komt het tegenwoordig steeds vaker voor tijdens het uitgaan.. Vrouwen die gedrogeerd worden. Vrouwen die kort hun drankje wegzetten en er mannen dan verdovende middel zoals GHB, XTC of andere drugs in doen. Als je dit overkomt weet je niet wat je meemaakt en ben je totaal niet meer bewust van wat je doet. Dit wordt dus ook wel ‘Rape drugs’ genoemd, er zijn veel vrouwen die misbruikt zijn op deze smerige en vreselijke manier..

Op de Universiteit van North Carolina hebben ze hier een nieuwe uitvinding voor bedacht die zorgt dat het bovengenoemde probleem zal verhelpen. Zij hebben een nagellak ontwikkeld die de verschillende soorten drugs kan detecteren in je drankje.

mannen

Dit is de Undercover Colors lijn en het werkt als volgt: Je doopt je vinger in het drankje als jij het niet vertrouwt. Wat er gebeurt is dat de nagellak die oorspronkelijk roze is zwart zal worden als er drugs in zit. Geniaal bedacht en je bent dus altijd veilig!

nagels

Eind van dit jaar zal de nagellak op de markt komen. Als je meer wilt weten neem dan een kijkje op: www.undercovercolors.com

Reacties